Werkwijze

 

Haagse Staartjes hondenuitlaatservice is er voor iedere hond in Den Haag. Ook voor honden die (nog) niet geschikt zijn voor roedelwandelingen biedt Haagse Staartjes een passende service.

 

 

Hoe verloopt de aanmelding?

 

1. De kennismaking

Voordat uw hond mee kan met de wandelingen, maak ik graag eerst kennis met de hond én met u. We bespreken uw wensen en de mogelijkheden, praten over uw hond en zijn of haar karakter. Ook zal ik een stukje lopen met de hond bij u in de buurt om de hond alvast iets beter te leren kennen. Uiteraard is deze kennismaking geheel gratis en vrijblijvend.

2. Proefwandeling

Na het kennismakingsgesprek, als we beiden enthausiast zijn, plannen we de eerste langere proefwandeling in. Uw hond gaat dan mee op proefwandeling zodat we kunnen kijken hoe en of het klikt met de rest van de wandelgroep. Of tijdens de individuele proefwandeling of de hond een klik voelt met mij. Om uw hond veiligheid te bieden blijft zij of hij deze eerste wandeling aan een lange lijn. Na deze proefwandeling maken we een nieuwe afspraak waarin we deze wandeling bespreken.

3. Overeenkomst

Wanneer uw hond in de wandelgroep past of de individuele wandeling met mij leuk vond en u gebruik wilt maken van de diensten, zullen we samen de overeenkomst, de algemene voorwaarden en het sleutelcontract doornemen. Het sleutelcontract is een contract waarmee u, als eigenaar van de hond, ‘Haagse Staartjes’ de toezegging geeft uw huis te betreden op de uitlaat dagen. Wanneer alle vragen beantwoord zijn en de  contracten ondertekend zijn, kan uw hond mee op avontuur met mij of met de roedel!

Voorwaarden

Haagse Staartjes werkt met een contract en algemene voorwaarden. Hieronder volgt een selectie van de algemene voorwaarden. Voor de meer gedetailleerde beschrijving download u het onderstaande intakepakket van Haagse Staartjes.

 

De eigenaar

 • Afmeldingen dienen uiterlijk 24 uur van tevoren doorgegeven en bevestigd te zijn.
 • Er geldt een opzegtermijn van één maand voor de groepswandelingen.
 • U ontvangt per maand een overzicht van de gelopen wandelingen inclusief factuur met een betaaltermijn van tien dagen.
 • U dient een WA-verzekering te hebben waarin uw hond is opgenomen.
 • U blijft te allen tijde aansprakelijk voor schade aan derden of zaken veroorzaakt door uw hond.

De hond

 • Uw hond dient te zijn ingeënt, ook tegen kennelhoest.
 • Uw hond dient preventief behandeld te zijn tegen vlooien, wormen en teken.
 • Uw hond dient minimaal twaalf maanden oud te zijn voor de roedelwandeling.
 • Bij ziekte of loopsheid gaat de hond niet mee met de roedelwandeling.
 • De hond dient (chemisch) gecastreerd te zijn.

Intakepakket Haagse Staartjes

Haagse Staartjes

 • Alle honden worden altijd uitgelaten en begeleid door Aga. Een vast gezicht voor de honden dat zorgt voor een vertrouwde, veilige relatie.
 • Voor de groepswandelingen vervoert Haagse Staartjes de honden altijd in een stille elektrische Reanault Kangoo Maxi. Die biedt ruim plaats voor zes honden en is geheel ingericht op veilig en comfortabel hondenvervoer.
 • Haagse Staartjes kan de uitlaatservice annuleren of staken in geval van onvoorziene omstandigheden of indien zij haar taken niet of nauwelijks kan uitvoeren, zoals bij onveilige weersomstandigheden of ziekte.
 • Haagse Staartjes zal zorgvuldig omgaan met de huissleutels van de hondeneigenaar en zal met de eigenaar een sleutelcontract tekenen.

Voor vragen kunt u contact met mij opnemen via onderstaande gegevens.

Telefoon

06-38009589

E-mail

aga@haagsestaartjes.nl

 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag

9.00 – 18.00 uur

 

kvk-nummer

80200311