Aga

Gediplomeerde hondenuitlaatservice en kynologisch instructeur.

 

Mijn missie:

Om het leven te verrijken van elke hond in mijn zorg en tegelijkertijd kwaliteit, gemak en gemoedsrust te bieden aan de eigenaar.

Aangenaam, mijn naam is Aga (1983) en ik heb Haagse Staartjes opgericht in 2020. 

Haagse Staartjes is ontstaan uit pure liefde en compassie voor dieren. Ik realiseerde me al snel dat één van de gelukkigste momenten van mijn dag de blije groet was die ik kreeg van mijn hond elke keer als ik met hem ging wandelen.

Om nog beter te leren begrijpen wat een hond met zijn gedrag wilt zeggen, heb ik de opleidingen tot professionele hondenuitlaatservice en tot kynologisch instructeur gevolgd aan de Martin Gaus Academie. Ook mijn praktijkervaring in de beste trainingsmethodes, lichaamstaal van honden en hondenrassen heb ik opgedaan bij de Martin Gaus Hondenschool.

Sinds kort assisteer ik bij PUK Hondenschool in Den Haag.

Ik heb altijd honden in mijn leven gehad, verschillende rassen en honden van groot tot klein. Mijn laatste hond Kai was een straathond, de liefste pointer kruising die ik tijdens mijn vakantie heb gevonden en die ik heb gered vanuit Zakynthos, Griekenland. We hadden een unieke en onvergetelijke band.

Het hebben van honden betekent dat ik begrijp hoe belangrijk uw hond voor u is en hoe belangrijk het is dat er met liefde, aandacht en veiligheid voor uw hond wordt gezorgd.

Ik vind het belangrijk om honden een diervriendelijke en duidelijke omgeving te bieden, waarin ze zich veilig voelen en met zelfvertrouwen de wereld in leren kijken. Via training en socialisatie leren honden om mee te draaien in onze menselijke maatschappij waarbij beloning van positief gedrag van de hond een waardevol instrument is. Elke hond is uniek en verdient een eigen begeleiding, benadering en omgang. Dit maakt het werken met honden zo extreem leuk, je raakt nooit uitgeleerd. Daarnaast vind ik het belangrijk dat honden vooral nog hond mogen blijven. Snuffelen, spelen en rennen met soortgenoten.

Ik werk hard en blijf graag in ontwikkeling. Zo wil ik mijn kennis over honden actueel houden. In januari 2021 staat de opleiding tot Prins Health Coach op de agenda en later in 2021 een module van de opleiding tot kynologisch gedragstherapeut.

Naast het aanbieden van de uitlaatdiensten, wil ik de eigenaren van honden ook assisteren bij alle dagelijkse zaken, zoals opvoeding, gedrag, voeding, gezondheid, dierwelzijn en veiligheid. 

Voor vragen kunt u contact met mij opnemen via onderstaande gegevens.

Telefoon

06-38009589

E-mail

aga@haagsestaartjes.nl

 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag

9.00 – 18.00 uur

 

kvk-nummer

80200311